Öğrencilerimizden Reyyan Aygün ve Yağmur Çolak, Ak Gıda Ar-Ge Proje Yarışması’nda birincilik ödülü aldı.

by Evren Demircan | Nis 06, 2022
Peyniraltı suyu kullanarak geliştirdikleri doğal probiyotik içeren fonksiyonel fermente ürünleriyle birincilik ödülü almaya hak kazanmışlardır.

arge

Ak Gıda’nın bu yıl ikincisini düzenlediği Sağlık ve Zindelik kategorisinde yer alan fonksiyonel fermente ürün konulu Ar-Ge Proje Yarışması’nda Gıda Mühendisliği Bölümü öğrencilerimizden Reyyan Aygün ve Yağmur Çolak, peyniraltı suyu kullanarak geliştirdikleri doğal probiyotik içeren fonksiyonel fermente ürünleriyle birincilik ödülü almaya hak kazanmışlardır.