Anasayfa
Hakkımızda
Bölüm Hakkında
Özgörü ve Özgörev
Yönetim
Personel
Akademik Personel
İdari Personel
Eğitim
Lisans
Gıda Mühendisliği Lisans Programı
Lisans Ders Planı
Ders İçerikleri
Bitirme Ödevleri
Teknik Geziler
Staj
ÇAP ve Yandal
Burslar ve Ödüller
Öğrenci Danışmanlığı
ERASMUS
Öğrenci Faaliyetleri
Öğrenci Adayları
Ders Katalogları
Lisansüstü
Gıda Müh. Lisansüstü Programı
Öğrenci Adayları
Bilimsel Hazırlık
Ders İçerikleri
Lisansüstü Seminerler
Tez Çalışmaları
ERASMUS
Mezunlar
Mezunlarımız
Lisans
Lisansüstü
İTÜ Mezun Bilgi Sistemi
Akreditasyon
Akreditasyon
Özgörü ve Özgörev
Program Eğitim Amaçları
Öğrenci Çıktıları
Kayıtlı ve Mezun Öğrenci Verileri
Danışma Kurulu
Araştırma
Araştırma Konuları
Projeler
Yayınlar
Laboratuvarlar
Endüstriyel Hizmetler
Haberler
İletişim
English
Anasayfa
/
Eğitim
/
Akreditasyon
/
Program Eğitim Amaçları
Akreditasyon
Özgörü ve Özgörev
Program Eğitim Amaçları
Öğrenci Çıktıları
Kayıtlı ve Mezun Öğrenci Verileri
Danışma Kurulu
Mezunlarımız gıda mühendisliğinin temelleri ve uygulamaları konularındaki bilgilerini kullanarak mesleğini etkili şekilde uygular.
Mezunlarımız gıda mühendisliği mesleğine uygun mesleki ve kişisel nitelikleri ile en güncel teknolojik gelişmelere ayak uydurur ve katkı sağlar.
Mezunlarımız kazandıkları bilgi ve beceri ile gıda mühendisliği uygulamalarının sağlık, gıda güvenliği, çevre ve sosyal etkilerini dikkate alarak analizini ve tasarımını yapar.
Mezunlarımız yaşam boyu öğrenme kavramı doğrultusunda kariyer gelişimlerini devam ettirirler.