food-TR-B food-TR-K
  • Anasayfa
  • Hakkımızda
    • Bölüm Hakkında
    • Özgörü ve Özgörev
    • Yönetim
  • Personel
    • Akademik Personel
    • İdari Personel
  • Eğitim
    • Lisans
      • Gıda Mühendisliği Lisans Programı
      • Lisans Ders Planı
      • Ders İçerikleri
      • Bitirme Ödevleri
      • Teknik Geziler
      • Staj
      • ÇAP ve Yandal
      • Burslar ve Ödüller
      • Öğrenci Danışmanlığı
      • ERASMUS
      • Öğrenci Faaliyetleri
      • Öğrenci Adayları
      • Ders Katalogları
    • Lisansüstü
      • Gıda Müh. Lisansüstü Programı
      • Öğrenci Adayları
      • Bilimsel Hazırlık
      • Ders İçerikleri
      • Lisansüstü Seminerler
      • Tez Çalışmaları
      • ERASMUS
    • Mezunlar
      • Mezunlarımız
      • Lisans
      • Lisansüstü
      • İTÜ Mezun Bilgi Sistemi
    • Akreditasyon
      • Akreditasyon
      • Özgörü ve Özgörev
      • Program Eğitim Amaçları
      • Öğrenci Çıktıları
      • Kayıtlı ve Mezun Öğrenci Verileri
      • Danışma Kurulu
  • Araştırma
    • Araştırma Konuları
    • Projeler
    • Yayınlar
    • Laboratuvarlar
    • Endüstriyel Hizmetler
  • Haberler
  • İletişim
  • English
  • Anasayfa/
  • Haberler

Arşiv

  • 2025 Haziran 16
  • 2025 Haziran 13
  • 2025 Haziran 11
  • 2025 Haziran 10
  • 2025 Haziran 5
  • 2025 Mayıs 29
  • 2025 Mayıs 26
  • 2025 Mayıs 23
  • 2025 Mayıs 19
  • 2025 Mayıs 16
  • 2025 Mayıs 14
  • 2025 Mayıs 13
  • 2025 Mayıs 12
  • 2025 Mayıs 5
  • 2025 Mayıs 3
  • 2025 Mart 28
  • 2025 Mart 21
  • 2025 Mart 18
  • 2025 Şubat 20
  • 2025 Şubat 12
  • 2025 Ocak 21
  • 2024 Aralık 9
  • 2024 Aralık 6
  • 2024 Aralık 5
  • 2024 Aralık 4
  • 2024 Kasım 27
  • 2024 Kasım 15
  • 2024 Ekim 28
  • 2024 Eylül 4
  • 2024 Haziran 27
  • 2024 Mayıs 22
  • 2024 Mayıs 2
  • 2024 Mart 21
  • 2024 Mart 11
  • 2024 Şubat 22
  • 2023 Aralık 29
  • 2023 Kasım 12
  • 2023 Ekim 20
  • 2023 Ekim 11
  • 2023 Şubat 15
  • 2022 Aralık 27
  • 2022 Aralık 25
  • 2022 Aralık 20
  • 2022 Aralık 13
  • 2022 Aralık 5
  • 2022 Kasım 28
  • 2022 Ekim 25
  • 2022 Ekim 10
  • 2022 Eylül 27
  • 2022 Mayıs 30
  • 2022 Mayıs 17
  • 2022 Mayıs 8
  • 2022 Nisan 25
  • 2022 Nisan 21
  • 2022 Nisan 19
  • 2022 Nisan 5
  • 2022 Mart 28
  • 2022 Mart 21
  • 2022 Mart 13
  • 2022 Mart 4
  • 2022 Ocak 10
  • 2022 Ocak 3
  • 2021 Aralık 27
  • 2021 Aralık 21
  • 2021 Aralık 12
  • 2021 Aralık 6
  • 2021 Aralık 1
  • 2021 Kasım 26
  • 2021 Kasım 22
  • 2021 Kasım 15
  • 2021 Kasım 8
  • 2021 Ekim 28
  • 2021 Ekim 25
  • 2021 Ekim 19
  • 2021 Ekim 8
  • 2021 Eylül 24
  • 2021 Haziran 8
  • 2021 Mart 17
  • 2021 Mart 10
  • 2020 Aralık 24
  • 2020 Aralık 6
  • 2020 Aralık 4
  • 2020 Kasım 25
  • 2020 Kasım 23
  • 2020 Eylül 20
  • 2019 Kasım 19

İTÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ MEZUNLARI 251. İTÜ GÜNÜNDE BULUŞTU.

251. İTÜ Günü Mezunlar Buluşması etkinliğinde kıymetli 30, 20 ve 10. yıl mezunlarımızla bir araya geldik.

29 May 2024

Devamı

“ITU Journal of Food Science and Technology”nin İkinci Sayısı Çıktı

Gıda konusunda akademik bilinci artırmak için alanında uzman kişiler tarafından hazırlanan, İTÜ bilimsel ve hakemli dergilerinden biri olan "ITU Journal of Food Science and Technology" dergisinin 2. sayısı çıktı.

29 May 2024

Devamı

"Coffee Talks" Etkinliği: Dünya Kahve Kültüründe Yeni Akımlar ve Gelenekler

İTÜ Gıda Mühendisliği Kulübü katkılarıyla düzenlenen “Coffee Talks” etkinliğinin konuğu ünlü gezgin barista Brodie Vissers oldu.

29 May 2024

Devamı

EHEDG Toplantısı gerçekleştirildi

Avrupa Hijyenik Mühendislik ve Tasarım Grubu (European Hygienic Engineering and Design Group) organizasyonunun yıllık toplantısı gerçekleştirildi.

25 Eki 2023

Devamı

Gıdanın Geleceği Sempozyumu

Gıdanın Geleceği Sempozyumu İTÜ'de 250. Yıl Etkinlikleri ve 16 Ekim Dünya Gıda Günü kapsamında Gıda Mühendisliği Bölümü tarafından gerçekleştirildi.

20 Eki 2023

Devamı

Teknik Gezi - Orzaks İlaç ve Kimya San. Tic. A.Ş

Gıda Biyoteknolojisi dersi kapsamında, 08.12.2022 tarihinde Orzaks İlaç ve Kimya San. Tic. A.Ş. / Nuvita İlaç ve Kimya San. Tic. A.Ş. firmasına teknik gezi gerçekleştirilmiştir.

14 Ara 2022

Devamı

BioMérieux firmasından laboratuvar uygulamalı eğitim

Gıda Mikrobiyolojisi Laboratuvarı dersi kapsamında BioMérieux Diagnostik Malzemeleri ve Hizmetleri Ticaret A.Ş firmasından İlyas Kirazlı 3. sınıf öğrencilerimize seminer ve hızlı mikrobiyolojik tekniklerin patojen analizlerinde uygulanması hakkında laboratuvar eğitimi vermiştir.

02 Ara 2022

Devamı

Öğrencilerimizden Reyyan Aygün ve Yağmur Çolak, Ak Gıda Ar-Ge Proje Yarışması’nda birincilik ödülü aldı.

Peyniraltı suyu kullanarak geliştirdikleri doğal probiyotik içeren fonksiyonel fermente ürünleriyle birincilik ödülü almaya hak kazanmışlardır.

06 Nis 2022

Devamı

Döhler Gıda San. A.Ş. ile Gıda Mühendisliği Bölümü arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Firma ile Gıda Mühendisliği Bölümü arasında burs, staj, yarışma, eğitim, tez ve araştırma projeleri konularında üniversite-sanayi işbirliği geliştirilmesini kapsayan bir protokol imzalanmıştır.

06 Nis 2022

Devamı

İşveren Anketi

Gıda Mühendisliği Bölümü olarak mezunlarımızın aldığı eğitimi, öz değerlendirme çevriminin önemli bir bileşeni olan siz işverenlerin bakış açısı ile değerlendirilmesi amacıyla oluşturduğumuz anketimiz yayınlanmıştır.

13 Ara 2021

Devamı

Mezun Anketi

Değerli mezunlarımız, sizlerin tecrübe ve desteklerinin vazgeçilmez bir unsur olduğu bölümümüz kalite ve geliştirme süreçleri kapsamında hazırlamış olduğumuz anketimiz yayınlanmıştır.

13 Ara 2021

Devamı

Staj esasları yayınlanmıştır

Mezun durumunda olmayan öğrencilerimiz için staj esasları yayınlanmıştır.

19 Haz 2020

Devamı

COVID_19 Gıda Mühendisliği Staj Esasları

Merkezi Staj Birimi tarafından Üniversite ve Bölüm esaslarına tabii öğrencilerimiz için "Portal"üzerindeki Staj sekmesi bugün itibariyle açılmıştır.

10 Haz 2020

Devamı

Yeni Öğrencilerimiz için Oryantasyon Toplantısı (2019-2020)

18 Eylül 2019 Çarşamba günü saat 12:30’da Kimya-Metalurji Fakültesi D203 no’lu derslikte oryantasyon toplantısı gerçekleştirilecektir.

16 Eyl 2019

Devamı

Gıda Mühendisliği- Telefon +90 (212) 285 60 40

Gıda Mühendisliği- Fax +90 (212) 285 73 33

Gıda Mühendisliği- Adres İTÜ Ayazağa Kampüsü, 34469, Maslak, İstanbul

İTÜ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı © 2025