food-TR-B food-TR-K
  • Anasayfa
  • Hakkımızda
    • Bölüm Hakkında
    • Özgörü ve Özgörev
    • Yönetim
  • Personel
  • Eğitim
    • Lisans
      • Gıda Mühendisliği Lisans Programı
      • Lisans Ders Planı
      • Ders İçerikleri
      • Bitirme Ödevleri
      • Teknik Geziler
      • Staj
      • ÇAP ve Yandal
      • Burslar ve Ödüller
      • Öğrenci Danışmanlığı
      • ERASMUS
      • Öğrenci Faaliyetleri
      • Öğrenci Adayları
      • Ders Katalogları
    • Lisansüstü
      • Gıda Müh. Lisansüstü Programı
      • Öğrenci Adayları
      • Bilimsel Hazırlık
      • Ders İçerikleri
      • Lisansüstü Seminerler
      • Tez Çalışmaları
      • ERASMUS
    • Mezunlar
      • Mezunlarımız
      • Lisans
      • Lisansüstü
      • İTÜ Mezun Bilgi Sistemi
    • Akreditasyon
      • Akreditasyon
      • Özgörü ve Özgörev
      • Program Eğitim Amaçları
      • Öğrenci Çıktıları
      • Kayıtlı ve Mezun Öğrenci Verileri
      • Danışma Kurulu
  • Araştırma
    • Araştırma Konuları
    • Projeler
    • Yayınlar
    • Laboratuvarlar
    • Endüstriyel Hizmetler
  • Haberler
  • İletişim
  • English
  • Anasayfa/
  • Haberler

Arşiv

  • 2023 Ocak 16
  • 2022 Ekim 27
  • 2022 Eylül 29
  • 2022 Ağustos 16
  • 2022 Ağustos 5
  • 2022 Haziran 29
  • 2022 Haziran 20
  • 2022 Haziran 14
  • 2022 Mayıs 6
  • 2022 Nisan 1
  • 2022 Mart 24
  • 2022 Mart 11
  • 2022 Mart 3
  • 2022 Şubat 8
  • 2022 Şubat 4
  • 2022 Ocak 12
  • 2021 Aralık 28
  • 2021 Aralık 14
  • 2021 Ağustos 5
  • 2021 Temmuz 2
  • 2021 Haziran 28
  • 2021 Haziran 15
  • 2021 Mayıs 24
  • 2021 Mayıs 5
  • 2021 Şubat 9

Teknik Gezi - Orzaks İlaç ve Kimya San. Tic. A.Ş

Gıda Biyoteknolojisi dersi kapsamında, 08.12.2022 tarihinde Orzaks İlaç ve Kimya San. Tic. A.Ş. / Nuvita İlaç ve Kimya San. Tic. A.Ş. firmasına teknik gezi gerçekleştirilmiştir.

14 Ara 2022

Devamı

BioMérieux firmasından laboratuvar uygulamalı eğitim

Gıda Mikrobiyolojisi Laboratuvarı dersi kapsamında BioMérieux Diagnostik Malzemeleri ve Hizmetleri Ticaret A.Ş firmasından İlyas Kirazlı 3. sınıf öğrencilerimize seminer ve hızlı mikrobiyolojik tekniklerin patojen analizlerinde uygulanması hakkında laboratuvar eğitimi vermiştir.

02 Ara 2022

Devamı

Öğrencilerimizden Reyyan Aygün ve Yağmur Çolak, Ak Gıda Ar-Ge Proje Yarışması’nda birincilik ödülü aldı.

Peyniraltı suyu kullanarak geliştirdikleri doğal probiyotik içeren fonksiyonel fermente ürünleriyle birincilik ödülü almaya hak kazanmışlardır.

06 Nis 2022

Devamı

Döhler Gıda San. A.Ş. ile Gıda Mühendisliği Bölümü arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Firma ile Gıda Mühendisliği Bölümü arasında burs, staj, yarışma, eğitim, tez ve araştırma projeleri konularında üniversite-sanayi işbirliği geliştirilmesini kapsayan bir protokol imzalanmıştır.

06 Nis 2022

Devamı

İşveren Anketi

Gıda Mühendisliği Bölümü olarak mezunlarımızın aldığı eğitimi, öz değerlendirme çevriminin önemli bir bileşeni olan siz işverenlerin bakış açısı ile değerlendirilmesi amacıyla oluşturduğumuz anketimiz yayınlanmıştır.

13 Ara 2021

Devamı

Mezun Anketi

Değerli mezunlarımız, sizlerin tecrübe ve desteklerinin vazgeçilmez bir unsur olduğu bölümümüz kalite ve geliştirme süreçleri kapsamında hazırlamış olduğumuz anketimiz yayınlanmıştır.

13 Ara 2021

Devamı

Staj esasları yayınlanmıştır

Mezun durumunda olmayan öğrencilerimiz için staj esasları yayınlanmıştır.

19 Haz 2020

Devamı

COVID_19 Gıda Mühendisliği Staj Esasları

Merkezi Staj Birimi tarafından Üniversite ve Bölüm esaslarına tabii öğrencilerimiz için "Portal"üzerindeki Staj sekmesi bugün itibariyle açılmıştır.

10 Haz 2020

Devamı

Yeni Öğrencilerimiz için Oryantasyon Toplantısı (2019-2020)

18 Eylül 2019 Çarşamba günü saat 12:30’da Kimya-Metalurji Fakültesi D203 no’lu derslikte oryantasyon toplantısı gerçekleştirilecektir.

16 Eyl 2019

Devamı

Gıda Mühendisliği- Telefon +90 (212) 285 60 40

Gıda Mühendisliği- Fax +90 (212) 285 73 33

Gıda Mühendisliği- Adres İTÜ Ayazağa Kampüsü, 34469, Maslak, İstanbul

İTÜ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı © 2021