Ders Kodu
|
Dersin adı (Türkçe)
|
Dersin adı (ingilizce)
|
2017 Güz - 2021 Güz
|
2021 -2022 Güz Dönemi Sonrası
|
GID111E |
Gıda Mühendisliğine Giriş ve Etik |
Introduction to Food Engineering and Ethics |
Formu Aç |
|
GID113E |
Gıda Mühendisliğine Giriş ve Etik |
Introduction to Food Engineering and Ethics |
|
Formu Aç |
GID204E |
Momentum Aktarımı |
Momentum Transfer |
|
Formu Aç |
GID204E |
Momentum Aktarımı |
Momentum Transfer |
Formu Aç |
|
GID211E |
Kütle ve Enerji Denklikleri |
Mass and Energy Balances |
Formu Aç |
|
GID212 |
Termodinamik |
Thermodynamics |
Formu Aç |
|
GID214 |
Termodinamik |
Thermodynamics |
|
Formu Aç |
GID216E |
Kütle ve Enerji Denklikleri |
Mass and Energy Balances |
|
Formu Aç |
GID221E |
Gıda Kimyası |
Food Chemistry |
Formu Aç |
|
GID222 |
Mikrobiyoloji |
Microbiology |
Formu Aç |
|
GID223E |
Gıda Kimyası |
Food Chemistry |
|
Formu Aç |
GID224 |
Gıda Toksikolojisi, Kontaminantlar & Katkılar |
Food Toxicology, Contaminants & Additives |
|
Formu Aç |
GID224 |
Gıda Toksikolojisi, Kontaminantlar & Katkılar |
Food Toxicology, Contaminants & Additives |
Formu Aç |
|
GID226E |
Mikrobiyoloji |
Microbiology |
|
Formu Aç |
GID306E |
Gıda Fabrika Tasarımı ve Ekonomisi |
Food Plant Design and Economics |
|
Formu Aç |
GID311 |
Gıda Mikrobiyolojisi I |
Food Microbiology I |
|
Formu Aç |
GID311 |
Gıda Mikrobiyolojisi I |
Food Microbiology I |
Formu Aç |
|
GID312E |
Gıda Mikrobiyolojisi II |
Food Microbiology II |
|
Formu Aç |
GID314 |
Duyusal Analiz |
Sensory Analysis |
Formu Aç |
|
GID316 |
Gıda Ambalajlama |
Food Packaging |
Formu Aç |
|
GID318 |
Gıda Bileşenlerinin Fonksiyonel Özellikleri |
Functional Properties of Food Components |
Formu Aç |
|
GID322 |
Gıda Mühendisliği Temel İşlemler II |
Food Engineering Unit Operations II |
|
Formu Aç |
GID322 |
Gıda Mühendisliği Temel İşlemler II |
Food Engineering Unit Operations II |
Formu Aç |
|
GID323 |
Gıda Mikrobiyolojisi Laboratuarı |
Food Microbiology Laboratory |
|
Formu Aç |
GID323 |
Gıda Mikrobiyolojisi Laboratuarı |
Food Microbiology Laboratory |
Formu Aç |
|
GID324E |
Gıda Güvenliği, Sanitasyon & Muhafaza |
Food Safety, Sanitation and Preservation |
Formu Aç |
|
GID331E |
Gıda Mühendisliği Temel İşlemler I |
Food Engineering Unit Operations I |
|
Formu Aç |
GID331E |
Gıda Mühendisliği Temel İşlemler I |
Food Engineering Unit Operations I |
Formu Aç |
|
GID332 |
Gıda Mühendisliği Laboratuarı |
Food Engineering Laboratory |
|
Formu Aç |
GID332 |
Gıda Mühendisliği Laboratuarı |
Food Engineering Laboratory |
Formu Aç |
|
GID337E |
Yağ Kimyası ve Teknolojisi |
Lipid Chemistry and Technology |
|
Formu Aç |
GID338E |
Gıda Maddelerinin Fiziksel ve İşlevsel Özellikleri |
Physical and Functional Properties of Food Materials |
|
Formu Aç |
GID339E |
Gıda Bileşenlerinin Üretimi |
Production of Food Ingredients |
|
Formu Aç |
GID341 |
Isı Aktarımı |
Heat Transfer |
|
Formu Aç |
GID341 |
Isı Aktarımı |
Heat Transfer |
Formu Aç |
|
GID351 |
Kütle Aktarımı |
Mass Transfer |
|
Formu Aç |
GID351 |
Kütle Aktarımı |
Mass Transfer |
Formu Aç |
|
GID408E |
İstatiksel Metotlar |
Statistical Methods |
|
Formu Aç |
GID408E |
İstatiksel Metotlar |
Statistical Methods |
Formu Aç |
|
GID409 |
Proses Kontrol |
Process Control |
|
Formu Aç |
GID413 |
Biyoteknoloji |
Biotechnology |
Formu Aç |
|
GID415 |
Soğukta Saklama Teknolojisi |
Cold Preservation Technology |
Formu Aç |
|
GID416E |
Gıdaların Raf Ömrü |
Shelf Life of Foods |
Formu Aç |
|
GID417 |
Hububat Teknolojisi |
Cereal Technology |
Formu Aç |
|
GID418E |
Gıda İşleme Sırasında Biyokimyasal Değişimler |
Biochemical Changes During Food Processing and Storage |
Formu Aç |
|
GID419E |
Gıda Üretiminde Enzimler |
Enzymes in Food Production |
Formu Aç |
|
GID421E |
Gıda Teknolojisi |
Food Technology |
|
Formu Aç |
GID421E |
Gıda Teknolojisi |
Food Technology |
Formu Aç |
|
GID424 |
Gıda Kalite Kontrol |
Food Quality Control |
|
Formu Aç |
GID424 |
Gıda Kalite Kontrol |
Food Quality Control |
Formu Aç |
|
GID433 |
Gıda Kalite Kontrol Laboratuvarı |
Food Quality Control Laboratory |
|
Formu Aç |
GID433 |
Gıda Kalite Kontrol Laboratuvarı |
Food Quality Control Laboratory |
Formu Aç |
|
GID438 |
Coğrafi İşaretlerin Korunması |
The Protection of Geographical Indications |
Formu Aç |
|
GID441 |
Proses Kontrol |
Process Control |
Formu Aç |
|
GID442E |
Sürdürülebilir Gıda Üretimi |
Sustainable Food Production |
|
Formu Aç |
GID443 |
Biyosistemlerde Teknogirişimcilik |
Technoentrepreneurship in Biosystems |
|
Formu Aç |
GID450 |
Gıda Mühendisliğinde Özel Konular |
Special Topics in Food Engineering |
|
Formu Aç |
GID450 |
Gıda Mühendisliğinde Özel Konular |
Special Topics in Food Engineering |
Formu Aç |
|
GID456 |
Duyusal Analiz |
Sensory Analysis |
|
Formu Aç |
GID457 |
Gıda Ambalajlama |
Food Packaging |
|
Formu Aç |
GID458 |
Gıda Bileşenlerinin Fonksiyonel Özellikleri |
Functional Properties of Food Components |
|
Formu Aç |
GID459 |
Biyoteknoloji |
Biotechnology |
|
Formu Aç |
GID460E |
Soğukta Saklama Teknolojisi |
Cold Preservation Technology |
|
Formu Aç |
GID461E |
Gıdaların Raf Ömrü |
Shelf Life of Foods |
|
Formu Aç |
GID462 |
Hububat Teknolojisi |
Cereal Technology |
|
Formu Aç |
GID463E |
Gıda İşleme Sırasında Biyokimyasal Değişimler |
Biochemical Changes During Food Processing and Storage |
|
Formu Aç |
GID464E |
Gıda Üretiminde Enzimler |
Enzymes in Food Production |
|
Formu Aç |
GID465 |
Coğrafi İşaretlerin Korunması |
The Protection of Geographical Indications |
|
Formu Aç |
GID4901E |
Gıda Mühendisliği Tasarım I |
Food Engineering Design I |
|
Formu Aç |
GID4901E |
Gıda Mühendisliği Tasarım I |
Food Engineering Design I |
Formu Aç |
|
GID4902 |
Gıda Mühendisliği Tasarımı II |
Food Engineering Design II |
|
Formu Aç |
GID4902 |
Gıda Mühendisliği Tasarımı II |
Food Engineering Design II |
Formu Aç |
|