| Ders Kodu
|
Dersin adı (Türkçe)
|
Dersin adı (ingilizce)
|
2017 Güz - 2021 Güz
|
2021 -2022 Güz Dönemi Sonrası
|
| GID111E |
Gıda Mühendisliğine Giriş ve Etik |
Introduction to Food Engineering and Ethics |
Formu Aç |
|
| GID113E |
Gıda Mühendisliğine Giriş ve Etik |
Introduction to Food Engineering and Ethics |
|
Formu Aç |
| GID204E |
Momentum Aktarımı |
Momentum Transfer |
|
Formu Aç |
| GID204E |
Momentum Aktarımı |
Momentum Transfer |
Formu Aç |
|
| GID211E |
Kütle ve Enerji Denklikleri |
Mass and Energy Balances |
Formu Aç |
|
| GID212 |
Termodinamik |
Thermodynamics |
Formu Aç |
|
| GID214 |
Termodinamik |
Thermodynamics |
|
Formu Aç |
| GID216E |
Kütle ve Enerji Denklikleri |
Mass and Energy Balances |
|
Formu Aç |
| GID221E |
Gıda Kimyası |
Food Chemistry |
Formu Aç |
|
| GID222 |
Mikrobiyoloji |
Microbiology |
Formu Aç |
|
| GID223E |
Gıda Kimyası |
Food Chemistry |
|
Formu Aç |
| GID224 |
Gıda Toksikolojisi, Kontaminantlar & Katkılar |
Food Toxicology, Contaminants & Additives |
|
Formu Aç |
| GID224 |
Gıda Toksikolojisi, Kontaminantlar & Katkılar |
Food Toxicology, Contaminants & Additives |
Formu Aç |
|
| GID226E |
Mikrobiyoloji |
Microbiology |
|
Formu Aç |
| GID306E |
Gıda Fabrika Tasarımı ve Ekonomisi |
Food Plant Design and Economics |
|
Formu Aç |
| GID311 |
Gıda Mikrobiyolojisi I |
Food Microbiology I |
|
Formu Aç |
| GID311 |
Gıda Mikrobiyolojisi I |
Food Microbiology I |
Formu Aç |
|
| GID312E |
Gıda Mikrobiyolojisi II |
Food Microbiology II |
|
Formu Aç |
| GID314 |
Duyusal Analiz |
Sensory Analysis |
Formu Aç |
|
| GID316 |
Gıda Ambalajlama |
Food Packaging |
Formu Aç |
|
| GID318 |
Gıda Bileşenlerinin Fonksiyonel Özellikleri |
Functional Properties of Food Components |
Formu Aç |
|
| GID322 |
Gıda Mühendisliği Temel İşlemler II |
Food Engineering Unit Operations II |
|
Formu Aç |
| GID322 |
Gıda Mühendisliği Temel İşlemler II |
Food Engineering Unit Operations II |
Formu Aç |
|
| GID323 |
Gıda Mikrobiyolojisi Laboratuarı |
Food Microbiology Laboratory |
|
Formu Aç |
| GID323 |
Gıda Mikrobiyolojisi Laboratuarı |
Food Microbiology Laboratory |
Formu Aç |
|
| GID324E |
Gıda Güvenliği, Sanitasyon & Muhafaza |
Food Safety, Sanitation and Preservation |
Formu Aç |
|
| GID331E |
Gıda Mühendisliği Temel İşlemler I |
Food Engineering Unit Operations I |
|
Formu Aç |
| GID331E |
Gıda Mühendisliği Temel İşlemler I |
Food Engineering Unit Operations I |
Formu Aç |
|
| GID332 |
Gıda Mühendisliği Laboratuarı |
Food Engineering Laboratory |
|
Formu Aç |
| GID332 |
Gıda Mühendisliği Laboratuarı |
Food Engineering Laboratory |
Formu Aç |
|
| GID337E |
Yağ Kimyası ve Teknolojisi |
Lipid Chemistry and Technology |
|
Formu Aç |
| GID338E |
Gıda Maddelerinin Fiziksel ve İşlevsel Özellikleri |
Physical and Functional Properties of Food Materials |
|
Formu Aç |
| GID339E |
Gıda Bileşenlerinin Üretimi |
Production of Food Ingredients |
|
Formu Aç |
| GID341 |
Isı Aktarımı |
Heat Transfer |
|
Formu Aç |
| GID341 |
Isı Aktarımı |
Heat Transfer |
Formu Aç |
|
| GID351 |
Kütle Aktarımı |
Mass Transfer |
|
Formu Aç |
| GID351 |
Kütle Aktarımı |
Mass Transfer |
Formu Aç |
|
| GID408E |
İstatiksel Metotlar |
Statistical Methods |
|
Formu Aç |
| GID408E |
İstatiksel Metotlar |
Statistical Methods |
Formu Aç |
|
| GID409 |
Proses Kontrol |
Process Control |
|
Formu Aç |
| GID413 |
Biyoteknoloji |
Biotechnology |
Formu Aç |
|
| GID415 |
Soğukta Saklama Teknolojisi |
Cold Preservation Technology |
Formu Aç |
|
| GID416E |
Gıdaların Raf Ömrü |
Shelf Life of Foods |
Formu Aç |
|
| GID417 |
Hububat Teknolojisi |
Cereal Technology |
Formu Aç |
|
| GID418E |
Gıda İşleme Sırasında Biyokimyasal Değişimler |
Biochemical Changes During Food Processing and Storage |
Formu Aç |
|
| GID419E |
Gıda Üretiminde Enzimler |
Enzymes in Food Production |
Formu Aç |
|
| GID421E |
Gıda Teknolojisi |
Food Technology |
|
Formu Aç |
| GID421E |
Gıda Teknolojisi |
Food Technology |
Formu Aç |
|
| GID424 |
Gıda Kalite Kontrol |
Food Quality Control |
|
Formu Aç |
| GID424 |
Gıda Kalite Kontrol |
Food Quality Control |
Formu Aç |
|
| GID433 |
Gıda Kalite Kontrol Laboratuvarı |
Food Quality Control Laboratory |
|
Formu Aç |
| GID433 |
Gıda Kalite Kontrol Laboratuvarı |
Food Quality Control Laboratory |
Formu Aç |
|
| GID438 |
Coğrafi İşaretlerin Korunması |
The Protection of Geographical Indications |
Formu Aç |
|
| GID441 |
Proses Kontrol |
Process Control |
Formu Aç |
|
| GID442E |
Sürdürülebilir Gıda Üretimi |
Sustainable Food Production |
|
Formu Aç |
| GID443 |
Biyosistemlerde Teknogirişimcilik |
Technoentrepreneurship in Biosystems |
|
Formu Aç |
| GID450 |
Gıda Mühendisliğinde Özel Konular |
Special Topics in Food Engineering |
|
Formu Aç |
| GID450 |
Gıda Mühendisliğinde Özel Konular |
Special Topics in Food Engineering |
Formu Aç |
|
| GID456 |
Duyusal Analiz |
Sensory Analysis |
|
Formu Aç |
| GID457 |
Gıda Ambalajlama |
Food Packaging |
|
Formu Aç |
| GID458 |
Gıda Bileşenlerinin Fonksiyonel Özellikleri |
Functional Properties of Food Components |
|
Formu Aç |
| GID459 |
Biyoteknoloji |
Biotechnology |
|
Formu Aç |
| GID460E |
Soğukta Saklama Teknolojisi |
Cold Preservation Technology |
|
Formu Aç |
| GID461E |
Gıdaların Raf Ömrü |
Shelf Life of Foods |
|
Formu Aç |
| GID462 |
Hububat Teknolojisi |
Cereal Technology |
|
Formu Aç |
| GID463E |
Gıda İşleme Sırasında Biyokimyasal Değişimler |
Biochemical Changes During Food Processing and Storage |
|
Formu Aç |
| GID464E |
Gıda Üretiminde Enzimler |
Enzymes in Food Production |
|
Formu Aç |
| GID465 |
Coğrafi İşaretlerin Korunması |
The Protection of Geographical Indications |
|
Formu Aç |
| GID4901E |
Gıda Mühendisliği Tasarım I |
Food Engineering Design I |
|
Formu Aç |
| GID4901E |
Gıda Mühendisliği Tasarım I |
Food Engineering Design I |
Formu Aç |
|
| GID4902 |
Gıda Mühendisliği Tasarımı II |
Food Engineering Design II |
|
Formu Aç |
| GID4902 |
Gıda Mühendisliği Tasarımı II |
Food Engineering Design II |
Formu Aç |
|