by
Evren Demircan | May 29, 2024
Gıda konusunda akademik bilinci artırmak için alanında uzman kişiler tarafından hazırlanan, İTÜ bilimsel ve hakemli dergilerinden biri olan "ITU Journal of Food Science and Technology" dergisinin 2. sayısı çıktı.
İTÜ Yayınları bünyesinde, Prof. Dr. Esra Çapanoğlu Güven’in editörlüğünde yayın hayatına başlayan ITU Journal of Food Science and Technology dergisinin ikinci sayısı kendi alanında yazılmış Türkçe ve İngilizce makalelerle okurlarla buluştu.
İkinci sayısıyla dikkatleri üzerine çeken dergide gıda işleme ve mühendisliği, gıda bilimi, gıda güvenliği ve muhafazası alanlarında yapılan güncel çalışmalar ve son gelişmeler yayımlandı. Hem Türkçe hem İngilizce yayınların bulunduğu ikinci sayı, üç adet araştırma makalesi ve iki adet derleme makaleden oluşuyor. Derginin ikinci sayısına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
https://dergipark.org.tr/en/pub/itujfst/issue/83287