food-TR-B food-TR-K
  • Anasayfa
  • Hakkımızda
    • Bölüm Hakkında
    • Özgörü ve Özgörev
    • Yönetim
  • Personel
    • Akademik Personel
    • İdari Personel
  • Eğitim
    • Lisans
      • Gıda Mühendisliği Lisans Programı
      • Lisans Ders Planı
      • Ders İçerikleri
      • Bitirme Ödevleri
      • Teknik Geziler
      • Staj
      • ÇAP ve Yandal
      • Burslar ve Ödüller
      • Öğrenci Danışmanlığı
      • ERASMUS
      • Öğrenci Faaliyetleri
      • Öğrenci Adayları
      • Ders Katalogları
    • Lisansüstü
      • Gıda Müh. Lisansüstü Programı
      • Öğrenci Adayları
      • Bilimsel Hazırlık
      • Ders İçerikleri
      • Lisansüstü Seminerler
      • Tez Çalışmaları
      • ERASMUS
    • Mezunlar
      • Mezunlarımız
      • Lisans
      • Lisansüstü
      • İTÜ Mezun Bilgi Sistemi
    • Akreditasyon
      • Akreditasyon
      • Özgörü ve Özgörev
      • Program Eğitim Amaçları
      • Öğrenci Çıktıları
      • Kayıtlı ve Mezun Öğrenci Verileri
      • Danışma Kurulu
  • Araştırma
    • Araştırma Konuları
    • Projeler
    • Yayınlar
    • Laboratuvarlar
    • Endüstriyel Hizmetler
  • Haberler
  • İletişim
  • English
  • Anasayfa/
  • Haber Detay
  • İTÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ MEZUNLARI 251. İTÜ GÜNÜNDE BULUŞTU.

    May 29, 2024
  • “ITU Journal of Food Science and Technology”nin İkinci Sayısı Çıktı

    May 29, 2024
  • "Coffee Talks" Etkinliği: Dünya Kahve Kültüründe Yeni Akımlar ve Gelenekler

    May 29, 2024
  • EHEDG Toplantısı gerçekleştirildi

    Eki 25, 2023
  • Gıdanın Geleceği Sempozyumu

    Eki 20, 2023
  • Teknik Gezi - Orzaks İlaç ve Kimya San. Tic. A.Ş

    Ara 14, 2022
  • BioMérieux firmasından laboratuvar uygulamalı eğitim

    Ara 02, 2022
  • Öğrencilerimizden Reyyan Aygün ve Yağmur Çolak, Ak Gıda Ar-Ge Proje Yarışması’nda birincilik ödülü aldı.

    Nis 06, 2022
  • Döhler Gıda San. A.Ş. ile Gıda Mühendisliği Bölümü arasında işbirliği protokolü imzalandı.

    Nis 06, 2022
  • İşveren Anketi

    Ara 13, 2021
  • Mezun Anketi

    Ara 13, 2021
  • Staj esasları yayınlanmıştır

    Haz 19, 2020
  • COVID_19 Gıda Mühendisliği Staj Esasları

    Haz 10, 2020
  • Yeni Öğrencilerimiz için Oryantasyon Toplantısı (2019-2020)

    Eyl 16, 2019

Gıda Mühendisliği- Telefon +90 (212) 285 60 40

Gıda Mühendisliği- Fax +90 (212) 285 73 33

Gıda Mühendisliği- Adres İTÜ Ayazağa Kampüsü, 34469, Maslak, İstanbul

İTÜ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı © 2024