Anasayfa
Hakkımızda
Bölüm Hakkında
Özgörü ve Özgörev
Yönetim
Personel
Akademik Personel
İdari Personel
Eğitim
Lisans
Gıda Mühendisliği Lisans Programı
Lisans Ders Planı
Ders İçerikleri
Bitirme Ödevleri
Teknik Geziler
Staj
ÇAP ve Yandal
Burslar ve Ödüller
Öğrenci Danışmanlığı
ERASMUS
Öğrenci Faaliyetleri
Öğrenci Adayları
Ders Katalogları
Lisansüstü
Gıda Müh. Lisansüstü Programı
Öğrenci Adayları
Bilimsel Hazırlık
Ders İçerikleri
Lisansüstü Seminerler
Tez Çalışmaları
ERASMUS
Mezunlar
Mezunlarımız
Lisans
Lisansüstü
İTÜ Mezun Bilgi Sistemi
Akreditasyon
Akreditasyon
Özgörü ve Özgörev
Program Eğitim Amaçları
Öğrenci Çıktıları
Kayıtlı ve Mezun Öğrenci Verileri
Danışma Kurulu
Araştırma
Araştırma Konuları
Projeler
Yayınlar
Laboratuvarlar
Endüstriyel Hizmetler
Haberler
İletişim
English
Anasayfa
/
Haber Detay
İTÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ MEZUNLARI 251. İTÜ GÜNÜNDE BULUŞTU.
May 29, 2024
“ITU Journal of Food Science and Technology”nin İkinci Sayısı Çıktı
May 29, 2024
"Coffee Talks" Etkinliği: Dünya Kahve Kültüründe Yeni Akımlar ve Gelenekler
May 29, 2024
EHEDG Toplantısı gerçekleştirildi
Eki 25, 2023
Gıdanın Geleceği Sempozyumu
Eki 20, 2023
Teknik Gezi - Orzaks İlaç ve Kimya San. Tic. A.Ş
Ara 14, 2022
BioMérieux firmasından laboratuvar uygulamalı eğitim
Ara 02, 2022
Öğrencilerimizden Reyyan Aygün ve Yağmur Çolak, Ak Gıda Ar-Ge Proje Yarışması’nda birincilik ödülü aldı.
Nis 06, 2022
Döhler Gıda San. A.Ş. ile Gıda Mühendisliği Bölümü arasında işbirliği protokolü imzalandı.
Nis 06, 2022
İşveren Anketi
Ara 13, 2021
Mezun Anketi
Ara 13, 2021
Staj esasları yayınlanmıştır
Haz 19, 2020
COVID_19 Gıda Mühendisliği Staj Esasları
Haz 10, 2020
Yeni Öğrencilerimiz için Oryantasyon Toplantısı (2019-2020)
Eyl 16, 2019